Personvernerklæring - Eiendomsrett.no®

Personvernerklæring

Vi respekterer personvernet til nettstedets besøkende, og ønsker derfor å informere om hvordan vi bruker persondata. Under følger retningslinjer for personvern for brukere av nettstedet.

Personvernerklæringen gjelder også data som er samlet gjennom tredjeparter.

Vi har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne forbedre nettsiden og vite hvordan nettsiden brukes, hentes det inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler.

Databehandler og behandlingsansvarlig

Databehandler er Martin Moe, Eiendomsrett.no Moe og Eirik Teigstad, Advokatfirmaet Teigstad AS.

Informasjonskapsler/Cookies

Vi bruker betegnelsen ”informasjonskapsler” om informasjonskapsler og andre liknende teknologier som omfattes av EU-direktivet om personvern i elektronisk kommunikasjon.

Informasjonskapsler eller cookies, er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers internminne, for at vi skal kunne lære mer om måten du bruker innholdet vårt på, og for på sikt å kunne bruke denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker nettstedet. Dette er loggfiler som lagres på våre servere eller hos tredjepart, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

Nyere nettlesere som Chrome, Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du må derfor aktivt velge å ikke akseptere informasjonskapsler i innstillingene til din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Vår nettside benytter informasjonskapsler, og ved å bruke nettsiden samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Informasjonskapsler som brukes på våre nettsider:

Google analytics og Google search console
Facebook pixel / annonser
Google ads

Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden, og for å tilby målrettede annoser. Informasjonskapslene samler informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.

Henvendelseskjemaet benyttes til at Advokatfirmaet Teigstad kan ta kontakt med deg for å svare på spørsmål som er innsendt.

Rett til innsyn og rett til sletting av personopplysninger

Du kan når som helst be om å se opplysningene du har sendt inn. Dersom du finner opplysningene unøyaktige eller ufullstendige, kan du kreve å få opplysningene slettet.

Unnlatt samtykke

Dersom du ikke samtykker i at personvernet er godt nok ivaretatt, vil du ikke kunne benytte skjema. I stedet henviser vi deg til e-post eller telefonkontakt.

Rull til toppen